Mange liker tennis og på verdensbasis er dette en stor sport. Det er den også innenfor sportsbetting. Hittil har ikke Norge klart å få frem de store stjernene sammenlignet med nabolandet Sverige. Mange har nok savnet en verdensstjerne av Björn Borgs kaliber. Han klarte å vinne Wimbledon hele fem ganger på rad i tillegg til at han sikret seg seks Grand Slam-titler i French Open. Vi har ikke yppet oss på tennisarenaen ennå, men dette kan fort forandre seg om Casper Ruud fortsetter den sportslige fremgangen. Gjør han det vil garantert ikke interessen for å plassere veddemål på tennis bli mindre blant norske spillere. Ruud er en ung man som kan øke den norske interessen for betting på tennis. Denne utviklingen blir spennende å følge, og spenningen blir ikke noe mindre om man setter noen bet på kampene hans samtidig som man ser kampene på TV eller i andre sammenhenger. 

Bookmakere Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk nå
2 100% bonus + 500 kr gratisspill Besøk nå
3 1000 kr Besøk nå
4 500% bonus Besøk nå
5 500% bonus Besøk nå
6 1 000 kr Besøk nå
7 500% bonus Besøk nå
8 250 kr gratisspill til du vinner Besøk nå
9 €50 gratisspill Besøk nå

Spill på en av verdensstjernene i Grand Slam

Enten man heier på Casper Ruud, Andy Murray, Roger Federer, Rafael Nadal eller verdensener Novac Djokovic, så er det ingen tvil om at det er mye god tennis på gang når disse møtes i ATP-turneringene. Benytter man også muligheten til å spille litt på utfallet av disse kampene blir ikke engasjementet og spenningen mindre. I tennis kan det selvsagt spilles på både odds og liveodds. Med andre ord spill både før og under kampene. Det kan spilles på hvem som kommer til finalen i US Open, og senere kan man spille på hvem som vinner finalen og hvem som taper. Det kan spilles på hvor mange sett som må spilles før dame- eller herrefinalen avgjøres i Wimbledon. Eller hva med et bet på om avgjørelsen i det tredje settet faller i det niende gamet. I dametennis kan det spilles på om Serena Williams vinner foran sterke opponenter som Angelique Kerber eller Naomi Osaka.

NORSKE SPILLSELSKAPER

Er man fan av lagturneringene i tennis så kan det selvsagt settes bet på dette i turneringer som Fed Cup og Davis Cup. Liker man å kombinere den sportslige interessen for tennis med litt spill på den samme idretten, er det mange muligheter for dette hos bettingselskapene. Tennis er stort på verdensbasis og det er alltid en spillmulighet på dette hos bookmakerne. 

Sett et veddemål på Casper Ruud i en Grand Slam-turnering

Casper Ruud har ennå ikke komme seg til en finale i en stor Grand Slam-turnering, men han har kvalifisert seg til flere av disse og kommet til finaler i andre turneringer. Han samler godt med ATP-poeng og klatrer på verdensrankingen. Senest i French Open 2019 ble det selveste Roger Federer som stoppet hans deltagelse i turneringen. Han er dermed på gang og for den som vil spille på en nordmann i tennis vil det derfor komme flere og flere bettingmuligheter.