MiFinity – raske betalinger på oddsspill

Kanskje du har hørt om nykommeren MiFinity? Dette er en ganske ny tjeneste for nettbetalinger, som du blant annet kan bruke på en rekke ulike bettingsider. Da tjenesten er så ny, er det mange som ennå ikke har full oversikt over denne betalingsmetoden og hva Mifinity har å tilby på oddsspill. Det skal vi endre på nå.

Rank Casino Bonus Besøk
1 Lilibet 100% bonus opptil 5000 NOK
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
2 Mr.Play 1000 NOK
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
3 Casumo 500 NOK gratisspill
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
4 Rabona 3000 kr
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
5 Betinia 2000 kr
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk
6 Malina 2000 kr
18+ | hjelpelinjen.no | Regler og vilkår gjelder
Besøk

MiFinity tilbyr enkle transaksjoner på nett

MiFinity er opprinnelig en irsk aktør som er aktiv innenfor markedet for nettbetalinger. De tilbyr en type e-lommebok hvor du trygt kan utføre transaksjoner både til og fra andre kontoer. Du kan bruke tjenesten både til å overføre penger til venner og familie, men også til å foreta kjøp og andre betalinger på nett, så lenge mottaker også er koblet til MiFinity.

Det er flere fordeler ved å bruke MiFinity for nett transaksjoner. Sikkerhetsaspektet er selvsagt svært viktig i denne sammenhengen og er også avgjørende for mange brukere. Også kostnadsspørsmålet er vanligvis viktig for de fleste og MiFinity har rapportert lave gebyrer for transaksjoner fra e-lommeboken samt gratis mottak til den samme. Hvor mye det koster å foreta overføringer via MiFinity varierer avhengig av betalingsleverandøren som brukes. Du trenger imidlertid ikke å bekymre deg for uventede kostnader, fordi totalkostnaden for transaksjonen er alltid spesifisert før du godkjenner overføringen.

MiFinity - raske betalinger på oddsspill

MiFinity og oddsspill på nett

MiFinity er en aktør som opererer i flere ulike bransjer. Internasjonalt kan du finne MiFinity i reiselivsbransjen, detaljhandel, hos ulike forsikringsselskaper, i byggebransjen og selvfølgelig også innenfor iGaming bransjen. For deg som spiller på odds på nett er det Mifinity sin e-lommebok tjeneste som er interessant. 

For deg som ikke er helt kjent med hvordan e-lommebøker fungerer, er det en virtuell lommebok som du har på nett. Du kan koble både bankkort og kontoer til denne, og det er mulig å koble flere betalingsmåter til samme e-lommebok. Du kan deretter gjøre overføringer til denne fra hvilken som helst kilde som er koblet til den virtuelle lommeboken. Det er selvfølgelig også mulig å bruke lommeboken til å foreta betalinger, akkurat som med en vanlig fysisk lommebok. 

Det fine med å bruke en virtuell lommebok er at du ikke trenger å dele betalingsopplysningene dine med en tredjepart. All slik informasjon er trygg og sikker i e-lommeboken din, og siden du allerede har fylt den med et visst beløp før transaksjon, fungerer den på måte som en mellommann mellom deg og aktøren du har tenkt å gjøre transaksjonen til.

MiFinity eVoucher hjelper deg med å holde oversikt over innskuddene dine

Hvis du er en av de spillerne som synes det er vanskelig å holde styr på hvilke innskudd du gjør til spillekontoen din, kan MiFinitys eVoucher være et godt alternativ å bruke. Her kjøper du forhåndsbestemte beløp som du så kan laste inn i din MiFinity e-lommebok. Konseptet fungerer omtrent på samme måte som når du lader et forhåndsbetalt kort på mobilen. Det vil si at du kan velge mellom flere ferdige summer. Du velger én og betaler, og så får du en kode du kan bruke til å fylle på summen. Men i stedet for å fylle på mobilen, er det selvsagt den virtuelle lommeboken du fyller på.

Siden du kun kan kjøpe forhåndsbestemte beløp, vil det være lettere for deg å holde styr på transaksjonene som gjøres. Ellers kan det lett skje at du overfører noen kroner hit og noen kroner dit, noe som da ofte betyr mer jobb for deg som ønsker å spore alle overføringene du har gjort. Samtidig gir det også flere innskuddsmuligheter for de som ønsker å bruke en e-lommebok, men som ikke kan eller ikke har lyst å koble noen betalingsmetoder til den.

Slik fungerer en virtuell lommebok

En virtuell lommebok, eller en e-lommebok som det ofte kalles, er en lommebok du har på nett. Det vil si at den kun eksisterer i en digital form, men ikke en fysisk. For å kunne bruke en elektronisk lommebok må du først registrere et konto. Det er vanligvis gratis å gjøre. I stedet er det transaksjonene som utføres som koster, fordi du vanligvis betaler et visst transaksjonsgebyr når du overfører penger til noen andre. Fordelen med en e-lommebok er at du kan koble flere forskjellige kort eller kontoer til den, noe som gjør det enkelt å overføre penger. Samtidig deles ikke sensitiv betalingsinformasjon med noen tredjeparter, noe som også betyr stor sikkerhet.

MiFinity er en aktør med over 20 års erfaring i bransjen

Mifinity har over 20 års erfaring innenfor nettbetaling, noe som kan sies å være solid erfaring på området. Målet deres er å levere enkle, smarte og sikre løsninger, noe de blant annet gjør ved å koble deres virtuelle lommeboktjeneste med en rekke kjente betalingsaktører. MiFinitys e-lommebok kan blant annet brukes sammen med Visa, Mastercard og Trustly, men også en rekke andre betalingsmetoder. Den har også lisenser fra både Malta Financial Services Authority (MFSA) og UK Financial Conduct Authority (FCA), slik at alle brukere kan føle seg helt trygge ved å bruke tjenesten.