Odds bonuser og gratisspill er fortsatt en populær del av bettingselskapene i Norge. Som en ny spiller hos en bookmaker, får du som mottar gratisspill en god start på å begynne å satse. Da er det ingen risiko i ditt spill, men i stedet lar du oddssiden ta all risikoen. Hos et bettingselskap kan det være mange forskjellige bonuser for odds, men gratisspill er en av de som blir stadig mer populære. Kom i gang med en norsk bookmaker ved å godta tilbudet i dag. Det vil gi deg en bedre start enn om du ikke mottar en odds bonus.

Bookmakere Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk nå
2 100% bonus + 500 kr gratisspill Besøk nå
3 1000 kr Besøk nå
4 500% bonus Besøk nå
5 500% bonus Besøk nå
6 1 000 kr Besøk nå
7 500% bonus Besøk nå
8 250 kr gratisspill til du vinner Besøk nå
9 €50 gratisspill Besøk nå

Hva er egentlig en bookmakers gratis innsats?

Et gratisspill hos bookmakere betyr at du får en sum penger gratis fra bookmakeren. For eksempel kan du få 100 kroner å bruke på en valgfri kamp. Da kan du plassere et spill på 100 kroner og dermed ikke bruke dine egne penger. På den måten er det egentlig ingen risiko i det hele tatt når du spiller. Hvis du mislykkes, er det ikke hele verden fordi du ikke brukte dine egne penger. Vanligvis vil bettingselskapet gi deg en gratis innsats for et bestemt beløp. Hvis innsatsen din går inn, vil du få gevinsten utbetalt, men bookmakeren tar ofte innsatsen tilbake. Det varierer om overskuddet kommer med eller uten omsetningskrav.

Gratisspill som velkomstbonus er også tilgjengelig

Hvis et bettingselskap tilbyr et gratis spill som velkomstbonus, er det ofte for et litt større beløp. I det minste hvis de krever et depositum. Det er også såkalte no deposit free bets. Så gir for eksempel spillselskapet deg et lavere beløp å bruke på en valgfri kamp. Men hvis det kreves et innskudd kan det for eksempel bety at du får 1000 kroner i gratisspill hvis du setter inn 1000 kroner. Ulike bettingselskaper tilbyr forskjellige varianter, og det er derfor viktig å lese reglene og betingelsene før du mottar en odds bonus. Da vil du se hva som gjelder odds bonusen du har tenkt å motta.

Gratisspill - Gratis odds med free bets

Gratisspill for eksisterende kunder er de beste

Vi liker best å få en bonus når vi allerede er medlemmer av en bookmaker. Når det gjelder velkomstbonuser, er det ofte mer innbringende med en innskuddsbonus der vårt første innskudd matches. Derfor er gratisspill når vi allerede har spilt med et spillselskap det som foretrekkes. For eksempel kan det være at en stor kamp venter. Kanskje det er finalen i Champions League, et toppmøte i Premier League eller vinter-OL der Therese Johaug skal gå for gullet. Da kan bettingselskapene som gir tips til arrangementet tilby et gratisspill på en bestemt kamp eller konkurranse. Noen velger i stedet å gi gratisspill til eksisterende kunder, men lar deg velge hvilken kamp du skal bruke spillet til.

Gratisspill på mobil og nettbrett Alle som ønsker å motta en odds bonus fra en norsk bookmaker, uansett om det er et gratisspill eller en annen kampanje, kan alltid gjøre det fra en smarttelefon eller et nettbrett. Da trenger du ikke å sitte foran datamaskinen for å satse, men kan i stedet ta med deg gratisspillet ditt overalt. Det gir deg mye større frihet, og de fleste bytter til å satse fra mobiltelefonene sine i dag. Prøv å motta et gratis spill på mobilen din og legg oddsspill uansett hvor du er.