Noen ganger kan spillet ditt være i, men du føler at kampen vil snu, så du mister innsatsen. I en slik anledning er det perfekt at Cash Out eksisterer. Da får du muligheten til å motta en del av gevinstene selv om kampen ikke er over. Cash Out er derfor veldig verdsatt, og hvis du bruker den i riktig posisjon, er det ikke mye som er bedre. Sikre noen av gevinstene og unngå å miste hele innsatsen din når kampen endres.

Bookmakere Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk nå
2 100% bonus + 500 kr gratisspill Besøk nå
3 1000 kr Besøk nå
4 500% bonus Besøk nå
5 500% bonus Besøk nå
6 1 000 kr Besøk nå
7 500% bonus Besøk nå
8 250 kr gratisspill til du vinner Besøk nå
9 €50 gratisspill Besøk nå

Hva betyr Cash Out?

Cash Out kom for en rekke år siden, og etter at det første bettingselskapet presenterte ordningen, tok det ikke lang tid før de fleste spillselskaper tilbød dette. I dag er det ingen bookmaker som mangler utbetaling fordi spillerne forventer dette når de satser.

Live betting Cash Out lar deg dermed ta ut en del av gevinsten før det endelige signalet. Hvor mye du kan ta ut avhenger av kampens posisjon. Hvis det er nær det endelige signalet og innsatsen din er inne, vil du kunne ta ut en stor prosentandel. Hvis det i stedet er halvtid i kampen, vil det være en mye mindre del av fortjenesten du kan få tilbake.

Bruk Cash Out til rett tid

Det er ikke alltid bra å bruke Cash Out. Hvis det er en kamp hvor du tror at innsatsen din vil gå inn, er det ingen grunn til å ta ut pengene før. Når du bruker Cash Out, vil du aldri få full innsats. Noen spillselskaper er ganske gjerrige og gir deg mindre enn du faktisk fortjener. Kanskje er det 2-0 i det 80. minutt samtidig som spillselskapet tilbyr 80% Cash Out. Da er det bedre å vente ti minutter og få utbetalt 100%.

Derfor er det viktig å bruke Cash Out til rett tid. Vår anbefaling er å bare bruke Cash Out hvis du virkelig tror spillet ditt går i feil retning. Det kan være en utvisning, en reduksjon eller noe annet som betyr at kampen ikke vil gå slik du spilte. I så fall er det egentlig ikke noe bedre enn Cash Out. I stedet for å tape hele innsatsen, får du en andel av gevinstene, noe som er mye bedre.

Når kan du avslutte innsatsen?

Når du bruker Cash Out, vil du legge merke til at det ikke er mulig til enhver tid. I løpet av deler av en kamp vil bettingselskapet stenge Cash Out. For eksempel kan det være en straff i en fotballkamp eller lignende. Da vil det ikke være mulig å ta ut pengene under selve straffen fordi det ofte er en situasjon som påvirker utfallet av kampen veldig mye.

Cash Out - ta ut pengene før kampen er over

Deler av utbetalinger

Noen spillselskaper lar deg ta ut en del av utbetalingen. Da kan du for eksempel ta ut halvparten av fortjenesten i Cash Out og la den resterende delen gå til det endelige signalet. Dette kan være verdt det, for eksempel hvis du vil sikre ditt spill, men bruke noen til å spille. Mulighetene er ganske mange på Cash Out.