Det finnes mange forskjellige betalingsmetoder man kan benytte seg av dersom man ønsker å tippe odds online. Men selv om det finnes mange forskjellige metoder, vil det ikke si at ulike oddsselskaper tilbyr alle. Dette kan være av forskjellige grunner. For eksempel er ikke alle betalingsmetodene tilgjengelig i alle land. Det som ofte skiller de ulike metodene, er behandlingstid og hvor sikre de. Behandlingstid kan ofte variere fra alt mellom 12 timer til flere dager. Det som også kan skille innskuddsmetodene i henhold til bettingsider er at noen ikke kvalifiserer deg til å få bonuser. Så finn den beste metoden som passer for deg når det kommer til betalingsmetoder.

Bookmakere Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk nå
2 100% bonus + 500 kr gratisspill Besøk nå
3 1000 kr Besøk nå
4 500% bonus Besøk nå
5 500% bonus Besøk nå
6 1 000 kr Besøk nå
7 500% bonus Besøk nå
8 250 kr gratisspill til du vinner Besøk nå
9 €50 gratisspill Besøk nå

Hvilke betalingsmetoder kan man bruke?

Det finnes mange forskjellige metoder man kan bruke til å gjøre innskudd og uttak med. De mest normale i Norge er bankkort i form av Visa og MasterCard, e-lommebøker og Paysafecard. Noen bruker også bankoverføring.

De aller fleste innskudd skjer normalt sett med en gang, foruten bankoverføring. Uttak ved bankoverføring tar Behandling når det kommer til uttak derimot kan variere. Vi anbefaler ikke at man bruker bankkort. Grunnen til dette er at banken kan stoppe overføringen, gebyrer kan forekomme og det tar normalt sett lengre tid enn andre løsninger. Her må man da også beregne bankens behandlingstid. E-lommebøker som Skrill, Neteller og Trustly derimot pleier som oftest å ha kort behandlingstid. Her er det da normalt sett snakk om 12-48 timer. Disse er også en sikrere variant enn bankkort, da de fungerer som et mellomledd hvor du ikke trenger å oppgi kortdetaljer hver gang.

Paysafecard kan kun brukes som innskuddsmetode, men er den aller sikreste metoden å bruke. Grunnen til dette er at man ikke trenger å oppgi noen personlige opplysninger og kort eller bankdetaljer noen plass. Paysafecard kan kjøpes i mange matbutikker, kiosker og lignende. Det finnes også betalingsmetoder som PayPal og Bitcoins. PayPal er svært lite brukt av norske spillere, mens Bitcoin blir mer og mer populært.

Det er ikke alle betalingsmetoder som kvalifiserer deg for bonus

Dersom du ønsker å motta en bonus på bettingsiden vil vi anbefale deg at du leser vilkårene først. Grunnen til dette er at det ikke er alle betalingsmetoder som kvalifiserer deg slik at du får odds bonusen. Her snakker vi da spesielt om for eksempel innskuddsbonuser eller andre bonuser som krever at et innskudd må bli gjort. Om hvor dumt er det ikke om du setter inn penger i håp om å få bonus, som får du den ikke likevel fordi du har brukt feil metode? Bonusvilkår kan man som oftest finne på kampanjesiden, hvor man da må klikke på en link. Men man kan også vanligvis finne dem under vilkår og betingelser. Om du er i tvil anbefaler vi at du tar kontakt med kundeservice.

Betalingsmetoder - Finn den beste metoden som passer deg

Velg den metoden som passer deg

Når det kommer til betalingsmetoder, finn den beste metoden som passer for deg. Det at noen metoder er mer sikre enn andre, vil ikke si at du ikke kan bruke alle metodene. Dersom du spiller på en betting side som opererer under lisens har du ingen grunn til bekymring. Men man skal selvsagt alltid ta forhåndsregler når man oppgir personlig informasjon og kort-/bankdetaljer. Det vil si at man blant annet ikke burde dele slik informasjon med hvem som helst.