Alle mulighetene til å plassere veddemål på sport er selvsagt hovedårsaken til å folk strømmer til bettingselskapene. Samtidig er det ikke til å legge skjul på at mange også ser på en annen ting som bookmakerne har å tilby. Det er nemlig alle oddsbonusene og de andre tilbudene. Disse er en super mulighet til å spille uten å benytte egne penger til det.

Bookmakere Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk nå
2 100% bonus + 500 kr gratisspill Besøk nå
3 1000 kr Besøk nå
4 500% bonus Besøk nå
5 500% bonus Besøk nå
6 1 000 kr Besøk nå
7 500% bonus Besøk nå
8 250 kr gratisspill til du vinner Besøk nå
9 €50 gratisspill Besøk nå

Spill med en oddsbonus og gratis spill

Konkurransen mellom bookmakerne er hard og derfor er det nødvendig med virkemidler for at spillerne skal velge en konkret bookmaker fremfor en av de mange konkurrentene. Det mest vanlige for å tiltrekke seg nye spillere er tilbud i form av en oddsbonus og ulike gratisspill. Oddsbonuser er mest vanlig, men gratisspill blir også mer og mer brukt. Dette er tilbud som man får i forbindelse med det første innskuddet man gjør hos et bettingselskap. På denne måten får man anledningen til å bli litt bedre kjent med hvordan live sportsbetting er uten å ta noen form for økonomisk risiko. Gratisspill har gjerne en verdi på 100 kroner og som oftest får man to stykker av disse. Sportsbonusen er som oftest på 100 prosent av innskuddet. Det vil si at spillselskapet matcher innskuddet opptil beløp på typisk 1000 til 3000 kroner. 

Etter velkomsttilbudet er det like viktig for bettingselskapet å holde spillerne aktive. Ikke minst er det viktig å beholde dem slik at de ikke melder overgang til en av konkurrentene. Derfor tilbys spillerne hele tiden forskjellige goder i form av oddsspills bonuser, gratisspill og risikofrie spill. Disse tilbudene kan være generelle kampanjer hos bettingselskapet eller i form av personlige tilbud til enkeltspillere per SMS eller e-post. Det betyr enda flere anledninger til å kunne vinne gevinster på bookmakerens bekostning og/eller risiko. 

spille på norske bettingsider

Hvordan fungere oddsbonus i praksis

Slike tilbud fra bookmakeren er selvsagt frivillige og de tildeles også som oftest med vilkår og betingelser, men er man klar over hva disse innebærer er det sjelden det er noen grunn til å takke nei til dem. Dette er rett og slett fordi man får vinnersjanser uten at man må bruke av egne midler til dette. Eksempelvis betyr en bonus på 100 prosent opptil 2000 kroner at man får 2000 kroner ekstra til oddsspill om man selv setter inn dette beløpet på kontoen sin.

Penger som man ikke hadde fått uten tilbudet fra bookmakeren, og som dermed gir ekstra vinnersjanser. Selv om omsetningskrav og minimumsodds kan redusere gevinster vunnet med denne bonusen kan man likevel sitte igjen med et fint beløp som man ikke hadde hatt uten å bruke egne penger til det. Så lenge man har satt seg inn i betingelsene og vet hva de innebærer er det derfor nesten aldri noen grunn til å ikke ta imot en oddsbonus. Det samme gjelder med gratisspill og risikofrie spill. Les vilkårene og grip vinnersjansen når man får den.