Innenfor sportsbetting er det mange idretter det kan spilles både odds og liveodds på. Alle har sine favorittsporter, men det er ingen tvil om hva som er den største idretten når det kommer til plassering av veddemål på den. Det er ikke overraskende fotball. Det er jo den mest populære idretten blant alle som er opptatt av sport, og derfor er det vel heller ikke så overraskende at den ikke har noen hverken over eller ved siden når det kommer til sportsbetting. Det ser man også når det kommer til spillmuligheter, for i fotball er det enormt mange av dem.

Bookmakere Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk nå
2 100% bonus + 500 kr gratisspill Besøk nå
3 1000 kr Besøk nå
4 500% bonus Besøk nå
5 500% bonus Besøk nå
6 1 000 kr Besøk nå
7 500% bonus Besøk nå
8 250 kr gratisspill til du vinner Besøk nå
9 €50 gratisspill Besøk nå

Innenfor fotball er bettingmulighetene enorme

Som den største idretten på verdensbasis er det mange som er veldig engasjert i fotball. Dette gjenspeiles også i alle spillmulighetene når det kommer til betting og odds på fotball hos bettingselskapene og nettcasino. Der er det nok å velge mellom. Bookmakerne byr live betting på alle de store mesterskapene, ligaene og turneringene. OL, VM og EM er selvsagt på plass. Det er også Copa America og Afrikamesterskapet. Champions League, Europe League og den norske cupen er selvsagt på plass. Det er også cupen i de fleste andre land. Det samme gjelder seriespill. Man finner selvsagt Eliteserien, Premier League, La Liga og Serie A. Alle andre ligaer finner man også, og man tilbys selvsagt spillmuligheter nedover i alle disse seriesystemene. Derfor er det alltid noe fotball det kan spilles på.

odds i norge

Mange spillmuligheter i de fleste fotballkamper

Der er ikke slike at det bare kan spilles på om kampen ender uavgjort eller om det blir hjemme- eller borteseier. I dag kan det spilles på mange andre utfall. De mest populære fotballkampene kan ha over 400 forskjellige ting det kan plasseres et veddemål på. Det kan spilles på sluttresultatet i mål av en kamp. Det samme ved pause. Det kan spilles på utfallet av en kamp ved pause og man kan spille på dette ved både halv- og fulltid. Det kan spilles på hvilket lag som vinner hver omgang, og det kan spilles på hvor mange mål som scores i løpet av kampen. 

Man kan plassere bet på hvilket lag som scorer først, og om dette kommer på corner, straffespark eller frispark Om det scores innenfor 16-meteren eller ikke og hvilken spiller som scorer det første målet. Man kan plassere veddemål på om den første scoringen kommer innen de første 10, 15, 20 eller 30 minuttene. Det kan også spilles på om utvalgte spillere scorer i løpet av det første kvarteret av kampen. Man kan spille med handikap og det kan plasseres langspill på fotballturneringer eller ligaer. Det vi si hvilket lag som kommer til å vinne og selvsagt hvem som blir ligaens eller turneringens toppscorer. Innenfor fotball og betting er det nesten bare fantasien som setter begrensninger for hva det kan spilles på. Der er bettingmulighetene mange.