Som vanlig når det er et stort mesterskap, er det mange odds og markeder tilgjengelig. Dette er også tilfelle under EM 2021 som har 24 lag akkurat som forrige turnering. Forskjellen er nå at EM skal spilles i 12 land, men ellers er det som vanlig. Når det gjelder å satse på EM 2021, vil det være mye å velge mellom. Du kan plassere langsiktige spill lenge før turneringen starter, men også finne odds på alle kamper fra gruppespillet til finalen. Det er også mulig å satse live på alle kamper i løpet av EM 2021. Vi går gjennom de mest populære alternativene når det gjelder EM 2021 betting.

Bookmakere Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk nå
2 100% bonus + 500 kr gratisspill Besøk nå
3 1000 kr Besøk nå
4 500% bonus Besøk nå
5 500% bonus Besøk nå
6 1 000 kr Besøk nå
7 500% bonus Besøk nå
8 250 kr gratisspill til du vinner Besøk nå
9 €50 gratisspill Besøk nå

Langsiktige odds før turneringen starter

Du kan nå plassere odds på hvem du tror vinner europamesterskapet. England er favoritter foran Belgia og Frankrike, men det er gode odds på mange av de beste lagene. Vinneren England har også over 6,00 i odds så dette er et av markedene med mest spillverdi. Du kan også satse på hvilket lag du tror kommer til å bli nummer to i turneringen eller hvilke to lag du tror kommer til finalen.

Det er også markeder i hver gruppe hvor du kan satse på de du tror vil komme videre fra gruppen. To lag fra hver gruppe går videre til åttendedelsfinalen pluss de fire beste gruppetreene fra de seks gruppene. Du kan også satse på hvem du tror blir den beste målscoreren i EM. Harry Kane, Cristiano Ronaldo, Romelu Lukaku og Kylian Mbappe er noen av de største favorittene å vinne. Men det er mange flere spillere enn de som er tilgjengelige, så husk å plassere oddsen når den er på sitt høyeste som nå.

Odds på hver kamp gjennom hele EM

Gjennom hele EM vil det selvfølgelig være odds tilgjengelig på alle kamper. Sammen med VM er EM turneringen der det er flest markeder. Du kan spille 1X2 der du spiller at et av lagene vinner eller at kampen ender uavgjort. Når det er sluttspillet, kan det være en idé å spille 1 eller 2 med Money Line for at resultatet skal telles inkludert ekstra tid og straffer også. Over/under antall mål, asiatisk handicap, hjørnespark, mål og individuelle målscorermarkeder er også tilgjengelig. Sats på hvem som scorer i en kamp eller hvem som får gult kort. Du kan også dele kampene i forskjellige tidssoner. Spill for eksempel hvor mange mål det blir i de første 15 minuttene av kampen eller den siste halvtimen. Oppdag over 500 markeder hos noen norske bookmakere og dra fordel av oddsspill du neppe trodde eksisterte.

EM 2021 betting - du kan satse på dette

Live betting gjennom hele EM

Live betting er ofte mer actionfylt ettersom oddsen endres hele tiden. Det gir mer spenning, synes mange norske spillere. Under EM forventes livebetting å slå nye rekorder med flere muligheter enn noen gang før. For eksempel kan du satse på hvem som scorer neste mål, hvilket lag får neste hjørne og mye mer. Norske bettingselskaper vil ha flere hundre markeder i alle kamper under EM i 2021. Dette er noe å se frem til.