Når man holder på med sport og spill er det mange måter å spille på. Noen spiller kun på et favorittlag i en eller annen sport. Andre velger å bruke pengene på en favorittutøver. Noen spiller bare før en idrettsbegivenhet starter, mens andre vil oppleve spenningen ved å spille når det skjer. Foretrekker man det siste er det livebetting som gjelder.

Bookmakere Bonus Besøk
1 3 000 kr Besøk nå
2 100% bonus + 500 kr gratisspill Besøk nå
3 1000 kr Besøk nå
4 500% bonus Besøk nå
5 500% bonus Besøk nå
6 1 000 kr Besøk nå
7 500% bonus Besøk nå
8 250 kr gratisspill til du vinner Besøk nå
9 €50 gratisspill Besøk nå

Øk spenningen med spill når sporten holder på

I sportsbetting er det alltid spillfrister å forholde seg til, men ved spill på liveodds kan man tillate seg å vente til begivenheten starter. Spill på vanlige odds kan spilles helt frem til en sportsbegivenhet starter. Etter denne fristen er det for sent og man må se seg om etter andre spillmuligheter om man da ikke går for spill til live betting. Ved spill til liveodds får man litt tid til å se det hele an etter at sportsbegivenheten har startet. Det betyr imidlertid ikke at man nødvendigvis har god tid på seg til å plassere et veddemål. Man må selvsagt spille før et utfall har skjedd.

I en fotballkamp er det for sent å spille på hvilket lag som scorer først om det allerede er blitt et mål. Derfor må man ikke se det an for lenge, men spille mens det fremdeles går an. Likevel er det jo ikke alltid at ting utvikler seg slik ekspertene antok på forhånd, det betyr andre oddsbetingelser. Siden det stort sett er slik at man kan spille på det samme til liveodds som til såkalte vanlige odds, er disse betingelsene de samme ved sportsbegivenhetens start, men etter hvert som tiden går forandrer dette seg og det er det som gjør livebetting enda mer spennende og engasjerende.

odds på fotball

Hvordan fungerer livebetting i praksis

Tenker man seg en fotballkamp så kan spill på hjemmeseier til storfavoritten ofte ha så lave oddsbetingelser at spill på dette ikke er så interessant. Veddemålet har rett og slett ikke spillverdi for mange. Kan hjemmeseier ved kampslutt spilles til odds på 1,20 vil mange ikke finne dette interessant før kampstart. Imidlertid vil nok mange som følger dette laget være åpne for spill til liveodds om betingelsene blir de rette. Ballen er som kjent rund og en fotballkamp utvikler seg derfor ikke alltid slik man selv og ekspertene antok på forhånd.

Plutselig blir kanskje toppscoreren skadet eller det kommer en meget ubeleilig utvisning. Kanskje har storfavoritten rett og slett ikke dagen. Slike faktorer kan endre oddsbetingelsene formidabelt. Er det spilt 88 minutter og det fremdeles står 0-0 i kampen, så er sjansen for at det blir uavgjort svært stor og sjansen for hjemmeseier mye mindre enn ved starten av kampen. Da kan kanskje hjemmeseier spilles til odds på 15,00. Plasserer man et bet på hjemmeseier og kampen ender 1-0 etter en scoring i det 90. minuttet blir gevinsten stor. Et slikt eksempel viser hvorfor livebetting er så spennende.